Gemakkelijke en gezonde kort gegrilde wrap met kip, avocado en tomaat.

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 2 kipfilets
  • 1 avocado
  • 2 tomaten
  • 1 bosui
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • paprikapoeder
  • 1 knoflookteen
  • 6 volkoren wraps
  • citroensap
  • geraspte kaas

Zo maak je het:

Pel de knoflookteen, snijd deze over de helft en verwijder de wortel. Pers de knoflook uit in een mengkommetje, voeg hier de yoghurt, wat citroensap naar smaak, een beetje paprikapoeder en wat peper aan toe. Roer goed door elkaar en zet even opzij.

Bestrooi de kip met wat peper en paprikapoeder. Snijd de tomaat over de helft en verwijder de zaadlijsten, snijd de tomaat in dunne reepjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocado in dunne plakjes. Hak de bosui fijn.

 

Bak de kip in ongeveer 15 minuten gaar.

Vul onderstussen de wraps met wat tomaat, avocado, bosui en kaas. Snijd de kip in dunne reepjes en leg deze op de vulling. Voeg er een beetje knoflooksaus aan toe en vouw de wrap dicht. Leg de wrap nu 3 minuten tussen de grill of in het tosti-ijzer.

Smakelijk!!