Een lekker en gemakkelijk maar toch speciaal visgerechtje voor een doordeweekse avond.

30 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 witvis filets zoals panga of tilapia
  • 1 knoflookteentje
  • 1 rode peper
  • verse peterselie
  • olijfolie
  • aluminiumfolie

Zo maak je het:

Zet een ovenschaal klaar en vet deze in met olijfolie. Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet een flinke scheut olijfolie in de ovenschaal. Hak de peterselie fijn. Doe deze in de ovenschaal.

Snijd de rode peper over de helft, verwijder de zaadlijsten en hak de rode peper fijn. Doe de peper in de ovenschaal. Pel de knoflook, snijd deze over de helft en verwijder het worteltje. Pers de knoflook uit in de ovenschaal.

Roer alles goed door elkaar. Dep de vis droog en leg deze in de ovenschaal, haal goed door de olie en de kruiden en draai de vis om.

Dek de schaal af met een aluminiumfolie en bak de vis 20 minuten in de oven.