Snelle, lekkere en gemakkelijke ovenschotel met vis. Lekker veel smaak door alle verse kruiden en ingrediënten die erin zitten. Goed eten hoeft niet veel nodig te hebben!

45 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 2 pangafilets
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 limoen
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • verse italiaanse kruiden zoals salie, oregano, tijm, bieslook

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Hak de kruiden en het uitje fijn. Rasp de schil van de limoen. Pel de schil van de knoflook, snijd deze over de helft, verwijder de wortel.

Zet een pan op het vuur, voeg wat olijfolie toe. Verhit de olijfolie en voeg het uitje, de limoenschil en de verse kruiden toe. Pers de knoflook in de pan. Verhit voor 2 minuten. Voeg nu de tomatenblokjes en eventueel zout en peper naar smaak toe en kook voor 5 minuten. Giet de saus in een ovenschaal, leg de vis in de saus en dek af met aluminiumfolie.

Ze de schotel voor 30 minuten in de oven.

Serveer met een zachte puree of risotto.