Heerlijk visgerechtje, lekker gemakkelijk om klaar te maken als je kant en klare kruidenkaas gebruikt. Extra tip is natuurlijk om zelf kruidenkaas te maken en die te gebruiken maar soms is het ook fijn om gemakkelijk te koken en toch heerlijk te eten! Smakelijk.

30 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 pangafilets
  • philadelphia kruidenkaas
  • verse spinazie
  • zongedroogde tomaten
  • zout en peper

Zo maak je het:

Allereerst, dit visje is natuurlijk nog lekkerder met zelfgemaakte kruidenkaas (zie linkje hier) maar voor een gewone doordeweekse maaltijd is het kant en klaar natuurlijk wel lekker makkelijk.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep de vissen droog. Strooi er wat zout en peper overheen. Smeer aan een kant, in het midden wat kruidenkaas over de vissen. Snijd de takjes van de spinazie af, leg de blaadjes op de kruidenkaas. Snijd de zontomaatjes in kleine plakjes en leg deze op de spinazie.

Vouw nu het visje op, je kan ook de staart naar binnen rollen. Bind het visje vast met een stukje keukentouw.

Zet een bakpan op het vuur en bak het visje ongeveer 5 minuten zodat alle kanten een beetje aangebakken zijn.

Zet het visje nu ongeveer 15 minuten in de oven. Smakelijk!