Portobello met spinazie, paddenstoelen en ricotta
Heerlijk vegetarisch gerechtje. Portobello is een heerlijke vleesvervanger en geeft veel verschillende combinatieopties zoals deze met spinazie en ricotta.
Heerlijk vegetarisch gerechtje. Portobello is een heerlijke vleesvervanger en geeft veel verschillende combinatieopties zoals deze met spinazie en ricotta.
Frisse veldsla salade met gegrilde en gemarineerde tomaten.
Zachte geitenkaas werkt goed met zowel zoet als hartig en op je hapjesplank is dit een leuke afwisseling. Hierbij drie verschillende bereidingen van zachte geitenkaasballetjes: zoet met gekarameliseerde pecannoten en hartig met verschillende kruiden en met zongedroogde tomaten en olijven.
Ravioli's om je vingers bij af te likken! Zelfgemaakt pastadeeg gevuld met een aubergine spread met parmezaanse kaas en truffel! Overgoten met een salie-roombotersausje.
Frisse witlofsalade met een klein bittertje. De truffelsaus maakt het geheel een beetje zachter. Heerlijke salade bij deze vegetarische Kersttopper: Vegetarische Wellington
Briljante vegetarische versie van de echte Kerstklassieker: Beef Wellington. Deze versie met paddenstoelen en truffel is net zo bijzonder en doet volkomen recht aan de vegetarische kersttafel. Trouwens, hij is gegarandeerd ook lekker op elke andere dag! ;)
Basilicumijs, heerlijk als toetje maar nog beter als frisse onderbreking van een zware maaltijd. Serveer als amuse tussen de gerechten door met een blaadje basilicum en een reepje tomaat of serveer als tussengerecht met zoete tomaatjes gegrild in balsamico en ahornsiroop.
Stamppot met broccoli lijkt een beetje vreemd maar deze combinatie met pesto en zongedroogde tomaatjes werkt echt heel goed. De stamppot is vegetarisch maar ik heb er een optie met pancetta bijgezet indien je dat toch een leuke toevoeging vind.
Herfstige lasagne met bospaddenstoelen en truffel. Heerlijke comfortfood maaltijd voor de donkere dagen.
Heerlijk verse homemade ravioli's met een zoete peren in combinatie met pittige blauwe kaas vulling omringt door een zachte, romige parmezaanse kaassaus. Het perfecte winterse comfortfood!