Paprika gevuld met een pittige tonijnsalade bedekt met een heerlijke gesmolten cheddar! Oftewel tuna-melt hmmmm yummie!

25 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 2 gele paprika’s
  • 1 blik tonijn
  • 100 gr mais
  • 3 tomaten
  • ½ rode ui
  • 70 gr cheddar
  • Verse peterselie
  • taco kruiden

Zo maak je het:

Snijd de paprika’s over de helft. Verwijder de zaadlijsten en snijd een klein stukje van de rug af zodat de paprika goed blijft liggen. Hak de peterselie fijn. Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten in hele kleine blokjes.

Laat de tonijn uitlekken en doe deze in een grote kom, haal de tonijn los. Voeg de peterselie, ui en de tomaten toe aan de tonijn. Laat de mais uitlekken en voeg deze ook toe. Roer alles goed door elkaar. Roer er wat taco kruiden door.

Leg de paprika’s in een ovenschaal waarin je een beetje olijfolie hebt gedaan.

Vul de paprika’s met het tonijnmengsel. Rasp hierover de cheddar. Zet de paprika’s 15 minuten onder de grill. Maak af met wat peterselie en serveer direct.