HET lekkerste sausje voor bij een stukje vis, vis of garnalen kroketten of gewoon bij je verse gebakken frietjes!

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 1 portie:

  • 2 eetlepels mayonnaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • 4 zure augurkjes
  • 1 ei
  • 1/2 rode ui
  • 1/2 citroen
  • zout en peper
  • verse peterselie

Zo maak je het:

Kook het ei in 10 minuten hard. Laat ze schrikken en afkoelen zodra ze klaar zijn. Pel alvast de ui en snijd deze heel fijn. Hak de peterselie fijn. Pers de citroen uit en snijd de augurken in kleine halfronde plakjes. Snijd nu het ei ook in kleine blokjes.

Doe alle ingredienten bij elkaar in een kom en roer alles goed doorelkaar. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.