Heerlijk, krokant gebakken wrap met een mexicaanse vulling met gehakt, mais, taco kruiden en gesmolten kaas. Lekker dippen in een frisse yoghurt saus!

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 4 wraps
  • 200 gr gehakt
  • 100 gr mais
  • 1 oranje paprika
  • 75 gr cheddar
  • taco seasoning mix

Zo maak je het:

Snijd de paprika in kleine blokjes. Zet een bakpan op het vuur. Voeg het gehakt toe, bak voor 10 minuten. Voeg nu de paprika en de mais toe en bak voor 5 minuten. Voeg de taxo kruiden toe en bak voor 2 minuten.

Leg de wrap open op je grill (of in een schone bakpan), verdeel het gehakt mengsel over de wrap, begin in het midden en laat een randje bij de uiteinden vrij. Rasp de cheddar over het gehakt mengsel. Leg een tweede wrap over de eerste heen en sluit de grill. Grill het geheel voor ongeveer 8 minuten. Indien je de quesadilla in een pan bak leg je een pannendeksel die net iets kleiner is dan de pan op de wraps. Ook nu bak je de quesadilla voor 8 minuten.

Lekker met een frisse yoghurtdip