Een heerlijke frisse tegenhanger bij een zware of pittige maaltijd. Het rode pepertje geeft een pittige bite aan het geheel terwijl de munt en limoen voor een verrassende smaak combinatie zorgen.

mangosalsa
10 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten:

  • 1 rijpe mango
  • ½ rode peper
  • ½ limoen
  • verse basilicum
  • verse munt
  • olijfolie

Zo maak je het:

Schil de mango, snijd het vruchtvlees langs de pit eraf. Snijd de stukken mango in kleine blokjes. Doe alle mangoblokjes in een schaaltje. Snijd de rode peper over de helft. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Hak dunne, halve ringetjes van de rode peper. Voeg deze toe aan de mango. Rasp de schil van de limoen en voeg deze ook toe.
Hak de kruiden fijn en voeg toe. Roer alles goed door elkaar en voeg als laatste wat olijfolie toe.

Smakelijk!