Lekker fris mango toetje met een afwisselende smaak van rode vruchten. Zonder zoete toevoegingen.

15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 1 mango
  • ½ citroen
  • verse munt
  • 50 gr rode vruchten
  • 1 blaadje gelatine
  • 1 kaneelstokje

Zo maak je het:

Week de gelatine in een schaaltje lauwwarm water. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit en doe deze in een blender of pureer het fijn met een staafmixer. Doe de mango puree in een steelpannetje en verhit de puree. Hak de munt fijn. Voeg het kaneelstokje, een beetje citroensap en de fijngehakte munt toe aan de mangopuree. Voeg de gelatine toe zodra de mango warm is. Roer goed door. Haal de puree van het vuur, giet de puree in de serveerschaaltjes en zet deze in de koelkast. De mousse moet zeker 2 uur opstijven in de koelkast.

Haal de toetjes uit de koelkast, voeg wat rode vruchten op kamertemperatuur toe en maak af met een muntblaadje, serveren maar!