Lekkere maaltijdsalade met couscous, verse spinazie en paddenstoelen. Gemakkelijk om te maken!

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 150 gr couscous
  • 3 eieren
  • 1 citroen
  • 200 gr spinazie
  • 150 gr paddenstoelen
  • amandelschaafsel
  • zout en peper
  • 300 ml groentebouillon

Zo maak je het:

Snijd de paddenstoelen in kwarten. Rasp de schil van de citroen. Hak de spinazie fijn.

Zet een bakpan met boter op het vuur en breng water aan de kook voor de couscous en de eieren.

Bereid de couscous met de groentebouillon. En kook de eieren voor 8 minuten.

Voeg zodra de boter gesmolten is de paddenstoelen en de citroenrasp toe en bak 10 minuten. Voeg nu de spinazie toe. Voeg ook de couscous toe en roer goed door elkaar.

Giet de eieren af, pel ze en snijd ze in partjes. Serveer de couscous met de eieren en strooi er wat peper en amandelschaafsel over.