Heerlijk visgerechtje en super makkelijk te maken. Aanrader, eet deze met puree of stokbrood. Het is namelijk super zonde om de saus weg te gooien.

25 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 2 kabeljauwfilets
  • 1 citroen
  • 500 ml passata di pomodori
  • Parmezaanse kaas
  • 1 teentje knoflook
  • verse peterselie
  • verse tijm
  • verse basilicum
  • zout en peper
  • olijfolie

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Gebruik een diepe ovenschaal. Doe hierin een scheutje olijfolie. Besprenkel de kabeljauwfilets aan beide kanten met peper en zout en leg deze in de schaal. Hak de kruiden fijn en strooi deze over de kabeljauwfilets. Pel de knoflook, snijd deze over de helft en verwijder de wortel. Pers de knoflook uit over de kruiden. Pers de citroen uit en sprenkel het citroensap over de filets. Giet nu de passata over de filets zodat ze compleet door de tomatensaus bedekt worden. Bestrooi het geheel met wat peper, parmezaanse kaas en fijngehakte peterselie.

Zet de schotel 15 minuten in de oven.