Kom je om half 8 thuis…oeps vergeten het eten uit de vriezer te halen.. en wat dan nu?!?! Even snel maar wat in elkaar flansen en dat is me toch lekker!! Puntpaprika met feta en olijfjes… mmm om je vingers bij af te likken.

Gevulde puntpaprika met feta en olijven
15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 puntpaprika’s
  • 100 gr feta
  • Zwarte olijven
  • Verse peterselie
  • Peper
  • Olijfolie

Zo maak je het:

Hak het kroosje van de puntpaprika. Snijd de puntpaprika’s over de lengte door de helft. Verwijder de pitjes en leg de paprika’s in een ingevette ovenschaal.

Rasp de feta, snijd de olijven in kleine ringetjes en hak de peterselie fijn.
Verdeel de feta en olijven over de paprika’s. Strooi er wat peterselie, een beetje peper en wat olijfolie overheen.
Zet de paprika’s 10 min onder de gril in de oven.

Lekker en gemakkelijk!

Gevulde puntpaprika met feta en olijven
Gevulde puntpaprika met feta en olijven
Gevulde puntpaprika met feta en olijven