Heerlijk fris, zomers bijgerechtje. Een perfecte combinatie van zachte smeuige kaas, verschillende kruidensmaken omhuld met de frisse paprika smaak!

 

P.s. een teentje knoflook kan je er natuurlijk altijd  bij doen…. 🙂

25 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 2 puntpaprika’s
  • 200 gr roomkaas (Philadelphia neutraal)
  • Verse kruiden zoals peterselie, basilicum, munt, bieslook
  • ½ citroen
  • peper en zout

Zo maak je het:

Snijd de paprika over de helft (in de breedte), snijd ook het kopje eraf. Haal nu met een mesje de zaadlijsten en zaadjes uit de paprika.

Hak alle verse kruiden fijn en pers de citroen uit. Meng alle kruiden, de roomkaas, het citroensap en de peper en zout goed doorelkaar.

Vul de paprika met de roomkaas en leg ze nog even terug in de koelkast om een beetje op te stijven en goed koud te worden.