Mijn persoonlijke favoriet! Eitjes gevuld met eiersalade met kerrie en kleine garnaaltjes. Lekker fris en de kerrie en garnalen maken er echt een speciaal hapje van. Geniet ervan!

15 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 eitjes
  • mayonaise
  • kleine garnaaltjes
  • zout en peper
  • kerrie
  • verse peterselie

Zo maak je het:

Kook de eieren met de eierkoker of in koken water hard. Indien je dit gewoon met kokend water doet, moeten ze ongeveer 10 minuten koken. Laat ze schrikken en koel ze goed af met koud water. Als ze afgekoeld zijn, pel je ze. Snijd ze netjes over de helft en haal het eigeel eruit.

Vermaal het eigeel met een vork totdat het eigeel kleine klontjes vormt. Voeg een klein beetje mayonnaise, flink wat kerriepoeder en wat zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar. Hak wat peterselie fijn en voeg deze toe. Roer nogmaals goed. Vul de halve eitjes met het aangemaakte eiwit. Leg hierop wat kleine garnaaltjes. Strooi als laatste er nog wat gehakte peterselie en wat kerrie overheen. Smakelijk.