Snelle en gemakkelijke marinade om je biefstuk net een beetje specialer te maken!

30 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 300 gr biefstukpuntjes
  • verse tijm
  • verse rozemarijn
  • olijfolie
  • 1 el balsamico crème
  • 1 knoflook teen
  • peper en zout

Zo maak je het:

Rijg de tijm van de takjes. Pel de knoflook, snijd deze over de helft en verwijder de wortel. Pers de knoflook uit in een mengkom. Voeg hier de balsamico crème aan toe, giet er een scheutje olijfolie bij. Roer door elkaar. Hak de rozemarijn fijn en voeg deze ook toe. Roer de marinade goed door en voeg de biefstukpuntjes toe. Marineer de biefstukpuntjes voor ongeveer 30 minuten.

Bak de biefstukpuntjes in een hete pan voor ongeveer 5 minuten en laat ze nog een paar minuten rusten in wat aluminiumfolie.

serveer meteen.