Events

Je bent hier:/Events
2609, 2016

Opening oesterseizoen 2016 – 2017

By | 26 september 2016|Categories: Events|0 reacties

Yes! Het oesterseizoen 2016-2017 is vanaf vandaag officieel geopend! Oesters, die ziltige hap zee die je levend naar binnen werkt, heel veel mensen houden er niet van. Zelf heb ik in 2012 in Knysna (Zuid-Afrika) oesters leren eten en daarna ben ik ze eigenlijk steeds lekkerder gaan vinden en eerlijk gezegd, zou ik ze het liefste elke week eten. Maar helaas laat mijn portemonnee dat niet helemaal toe. Daarnaast moet het natuurlijk ook een traktatie blijven.

2504, 2016

Rondje Tilburg voor het witte goud!

By | 25 april 2016|Categories: Events|0 reacties

Gisteren was het zover; de aspergetoer 2016 georganiseerd door het Sint Laurentius Kookgilde in Tilburg. Een culinaire middag waarbij de asperges in het middelpunt staan. Lekker eten bij vier verschillende restaurants [...]

1004, 2016

7-gangen verrassingsdiner bij Auberge du Bonheur

By | 10 april 2016|Categories: Events|0 reacties

Gisterenavond een beetje verlaat alsnog van het verjaardagscadeau van mijn vriend genoten! Wat een heerlijk verjaardagscadeau; een 7-gangen verrassingsdiner bij Auberge du Bonheur in Tilburg.

1603, 2016

Aspergetoer 2016

By | 16 maart 2016|Categories: Events|0 reacties

Een hele leuke manier om verschillende bereidingen van asperges te proeven is de Aspergetoer, georganiseerd door het Sint Laurentius Kookgilde in Tilburg. Op een goed gevulde, verzorgde en hopelijk zonnige zondagmiddag krijg je dan de kans om in 4 verschillende restaurants in Tilburg asperges te eten, vergezeld van een of meerdere heerlijke glaasjes wijn!

2211, 2015

Review Primeurtour De Rooi Pannen, Tilburg

By | 22 november 2015|Categories: Events|3 Comments

Elk jaar wordt op de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur gepresenteerd. Dit is een jarenlange traditie die door De Rooi Pannen (centrum voor ondernemingsonderwijs in Tilburg) in samenwerking met het Sint Laurentius kookgilde op hun eigen manier in ere wordt gehouden.