Gemakkelijke eenpersoons rollade van kalkoen, spinazie, zongedroogde tomaten en olijven; een klein smaakfeestje op je bord!

20 minuten
Makkelijk
0 – 5 euro pp

Ingrediënten voor 2 pers:

  • 2 kalkoenfilets
  • verse spinazie
  • zongedroogde tomaten
  • zwarte olijven
  • parmezaanse kaas
  • zout en peper

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200 gr.

Leg het filetje op een bord of plank. Strooi hier aan beide kanten wat zout en peper overheen. Snijd de olijven in dunne ringetjes en de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Bedek het filetje met een beetje spinazie, wat olijvenringetjes en wat zongedroogde tomaten. Strooi er wat parmezaanse kaas bij. Rol het filetje op en knoop het stevig dicht met wat keukentouw. Zet een bakpan op het vuur en bak de filet aan alle kanten even aan. Giet het bakvet in een kleine ovenschaal en leg de filetrolletjes erin. Zet de filet nog 10 min in de oven.

Verwijder het touw en snijd de kalkoenrollade in dunne plakjes.