Gegrilde ananas met muntijs
Toetjes, niet altijd mijn favoriet maar zelfgemaakt ijs vind ik wel super lekker! Deze variant is lekker fris met citroen en munt en de combinatie met de warme ananas is echt super goed! Heerlijk fris en niet zwaar toetje voor bij het kerstdiner, of gewoon op elke andere avond!
Toetje met verse vijgen en mascarpone
Fris, vers en zoet toetje. Persoonlijk ben ik niet zo van de echt zoete toetjes. Ik vind dit daarom een heerlijke variant. Het toetje is zacht van de mascarpone en een beetje zoet van de honing met een frisse munt smaak er tussendoor. En de verse vijgen voegen natuurlijk altijd iets speciaals toe.
Chocolademousse met passievrucht
Luchtige chocolade mousse met passievrucht. De passievrucht geeft een beetje een kick aan de mousse waardoor je een aparte smaken combinatie krijgt. Zelf houd ik hier erg van omdat het de 'zware' beleving van de chocolade mousse een beetje verdoezeld. 🙂 Laat je niet voor de gek houden, de mousse is nog steeds lekker stevig! Dit toetje kan je eventueel een paar dagen (max 2 ) van te voren bereiden.
Vanille-ijs met stoofperen en warme stoofperenmoes
Stoofperenmoes! Super lekker, zeker als je deze warm serveert met een beetje vanilleijs.
Karamelpudding
Karamel...een van mijn guilty pleasures! Karamelpudding is niet heel erg moeilijk te maken maar vereist vooral veel aandacht.
Vanille risotto
Zoete risotto, jaja je leest het goed! Een echte aanrader! Super lekker toetje (en dat komt van mij, geen toetjesmens!)