Je aanmelding is bevestigd!

Je bent hier:/Je aanmelding is bevestigd!

Leuk dat je jezelf hebt aangemeld!
Als bedankje ontvang je van mij zo dadelijk 10 recepten voor dips waarmee je van elk moment een feestje kunt maken!

Have fun!

Hieronder zie je trouwens de laatste recepten die ik heb geplaatst.

Runderschotel met een vleugje anijs

By | 17 april 2020|Categories: Stoofgerechten|Tags: , |

Uitdagende stoofschotel, niet moeilijk om te maken maar ik vind zelf flamberen toch altijd wel even spannend. 🙂 Dit is een gemakkelijke stoofschotel, afgeleid van een echte stroganoff met een kleine eigen twist.

Kabeljauw gestoofd in groenten met een kruidige couscous

By | 16 april 2020|Categories: Visgerechten|Tags: , , , |

Gezond visgerechtje. Het voordeel van koken met vis is dat het vaak sneller klaar is, een goede visstoofpot hoeft niet lang te duren in tegenstelling tot stoofgerechten met vlees. Dit is een gezonde groentenvisstoof met kruidige couscous. Geniet ervan.

Zalm met kruidenkorst

By | 7 april 2020|Categories: Visgerechten|Tags: , |

Heerlijk stukje vis met een knapperige, smakelijk korst. Zelf vind ik zalm erg lekker maar ook vaak zwaar en daardoor soms zelfs een beetje saai in smaak. Deze korst is gemakkelijk om te maken en is een lichte toevoeging aan de smaak alleen zorgen de kruiden en de frisse knapperigheid ervoor dat de zalm helemaal niet saai meer is. Heerlijk met een zachte risotto zoals risotto met citroen en truffel: Risotto met citroen en truffelolie

Panna Cotta met blauwe bessen coulis

By | 26 maart 2020|Categories: Desserts|Tags: |

Heerlijk toetje! Lekkere frisse panna cotta met een zachte, warme blauwe bessen saus. Geniet ze!

Heerlijk bladerdeeghapje met verse vijgen en kaas

By | 17 maart 2020|Categories: Tapa's, Vegetarisch|Tags: , |

Heerlijk hapje! Gemakkelijk en snel te maken en toch heel bijzonder om te serveren! Geniet van dit hapje als amuse of tijdens een feestje. Lekker naast de bitterbal.

Open lasagne met rivierkreeftjes

By | 13 maart 2020|Categories: Pastagerechten, Visgerechten|Tags: , , |

Heerlijke open lasagne! Dit gerechtje is een klein vleugje lente op je bord. Heerlijk fris en licht met zachte smaken van courgette en saffraan met de bite van rivierkreeftjes en peterselie.